Reservatievoorwaarden


Een reservatie-aanvraag gebeurt liefst via het contactformulier of via mail. 

We streven ernaar uw aanvraag binnen de 48u te beantwoorden.

Gelieve bij elke reservatie-aanvraag volgende gegevens te vermelden:

- Voornaam & familienaam
- Volledige adres
- E-mailadres
- Telefoonnummer 
- Aantal personen + naam en leeftijd 
- Huisdieren ja/nee 
- En uiteraard de gewenste periode


Het appartement kan geboekt worden voor 1 à 3 personen (ideaal voor 2 personen en eventueel max. 1 kind).


Welopgevoede honden zijn heel erg welkom, hiervoor wordt geen extra kost aangerekend. 


Reservaties voor jongeren (< 21 jaar) zonder begeleiding van een verantwoordelijk ouder persoon, kunnen we helaas niet accepteren. 

Reservaties voor (vrijgezellen)feestjes en dergelijke, zijn niet toegestaan.

We hechten heel veel belang aan orde, hygiëne, netheid en respect en verwachten dit ook van onze huurders.

De reservatie is pas definitief nadat u van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen (inclusief huurcontract met voorwaarden en afspraken). 

Het appartement is volledig vernieuwd met kostbare hoogwaardige materialen en voorzien van alle comfort, daarom vragen we een huurwaarborg van 250€. Deze wordt binnen de twee weken na het einde van je verblijf teruggestort indien het appartement zonder schade wordt achtergelaten.


Betaling van het voorschot binnen de 7 dagen na het ontvangen van het huurcontract,  wil zeggen dat u akkoord gaat met de in het huurcontract opgesomde voorwaarden en afspraken. Na ontvangst van het voorschot is je boeking definitief!

Het voorschot bedraagt 50% van de totale huurprijs.

Het resterende bedrag (resterende 50% van de huurprijs + waarborg) dient ten laatste 1 maand voor aankomst overgemaakt te worden.

Bij boekingen waarvan de aankomstdatum minder dan 1,5 maand bedraagt, vragen we om het volledige bedrag over te maken (totale huurprijs + waarborg). 

~ BELANGRIJK OM TE WETEN ~

Wanneer jouw verblijf niet zou kunnen doorgaan door regeringsmaatregelen gelinkt aan de Covid-crisis (overmacht), bieden we je de mogelijkheid om een nieuwe vakantieperiode in te boeken. 

Ook wanneer jouw verblijf niet zou kunnen doorgaan doordat iemand van je reisgezelschap positief test op Covid 19, bieden we je de mogelijkheid om een nieuwe vakantieperiode in te boeken (bewijs Covid-test).